top of page

TFG - "Santa Agnès"

La Sofia ha viscut tota la vida a l'internat femení "Santa Agnès", comparteix habitació amb les seves millors amigues, l'Emma i la Raquel. L'arribada del ball anual de fí de curs desperta l'emoció de totes les alumnes de l'internat, totes menys la Sofia a qui se l'hi desperten tots els records de l'any anterior.

santa_agnes_still_25_edited.png

"Santa Agnès" es el resultat del TFG que hem fet durant aquest any i com a coclussió de la carrera. Des de l'any passat ja vam començar a pensar una idea per a convertir en curt i aquesta ha anat canviant de forma al llarg de tot aquest temps.

 

En un principi vam començar a construir la casa per la teulada, pensavem directament sobre la trama casi centrant-nos nomès en possibles finals que ens agradaven o escenes sueltes. Va ser en algun moment una distopia, un curt d'epoca o una comedia negra, no va ser fins que vam parar-nos a mirar de que voliem parlar que vam trobar aquesta historia.

El proces d'escriptura ha sigut dels més llargs que he fet, des de molta preparació previa abans d'escriure, documentar-se, parlar amb gent sobre el tema del curt, crear el món i sobretot crear els personatges. 

Escriure tampoc va ser un procès curt, moltes hores de donar-li voltes sense escriure res i moltes hores d'escriure, anar rebent feedback de la tutora, d'altres professors i companys i modificant respecte això, canvia coses per temes de logistica o perquè ja no ens feien tant el pes. 

Tot aquest procès es el que ens ha fet arribar al projecte tal i com està ara i del que podem dir que n'estem molt orgullosos. 

bottom of page