top of page

"Arraigo"

Elena es una dona viuda de 60 anys que viu amb les seves tres filles a una aldea perduda de la Galícia interior. Quan les dues filles grans marxen a estudiar a la ciutat, l'Elena es quedara sola amb la Ínes, la seva filla petita amb la que haurà de recuperar la relació mentres la casa on viuen es cau a trossos.

arraigo_stills_oficials_1.2.1.jpg

"Arraigo" és una de les practiques que vam fer a segon, la historia del curtmetratge està inspirada en la infància de l'avia del Xavi ( l'altre guionista i codirector del curt), degut a això va haver-hi un treball exhaustiu d'adaptació de la historia, no nomès informar-nos al detall de la historia original si no que també convertir la historia perquè funciones millor dramàticament. Vam escriure el guió molt més pensant-ho des d'un punt de vista més visual que normalment, escrivint pensant molt més en els plans i no nomès en les escenes.

Part del treball també va ser no encadenar-nos a la historia original i per por a faltar a la veritat modificar coses que beneficiaven a la nostra historia. Durant el rodatge del curt vaig fer de script i això em va permetre tenir més decisió creativa de cara als plans en relació a com ens els haviem imaginat quan ho escriviem. Si una cosa m'emporto d'aquest curt es apendre a escriure el ritme d'un curt, al ser un curt lent i pausat vam haver d'apendre a plasmar-ho en el guió.

bottom of page