top of page

"Means to an end"

La Megan es troba a l'últim any d'institut, té unes notes excel·lents i tot apunta que entrara a la universitat que ella desitji. Ara mateix tenir una matricula de deu depen nomès de l'ultim treball del curs, però ni el seu company ni el professor de l'asignatura estan disposats a ajudar-la.

meanstills_1.1.7.jpg

Quan estàvem començant segon i ens vam haver de repartir els rodatges i començar a triar de que volíem que anés els curtmetratges la Judith ( la directora del curt) i jo vam decidir que volíem provar d'escriure un curt en anglès, un idioma que tot i no ser nadius portem prou per la mà.

El procés de creació no va ser excessivament prolongat en el temps perquè era de les primeres practiques que gravaríem aquell curs, tot i el poc temps per escriure i pensar la idea ens hi vam posar bastant fort, escrivint junts durant hores i per separat i desprès possant-ho en comú vam escriure i reescriure un munt de cops aquesta historia, tot i que a l'última versió posa que es la segona és mes degut a no entendre molt bé com anava lo de les versions que a la falta de reescriptures. 

bottom of page